torstaina, joulukuuta 15, 2005

Eteenpäin yhä kireämpien päivitystahtivaatimusten johdattamalla tiellä!

Kuulutuksen koulutusohjelma siirtyy entistä tiheämpään päivitystahtiin. Joulukuun 15. päivästä lähtien kuuluttamo aikoo tuottaa päivityksiä ennennäkemättömällä tahdilla. Aluksi päivityksiä on tarkoitus julkaista parin tunnin välein, mutta tilanteen niin vaatiessa päivityksiä saatetaan nähdä tiheämminkin.

Kuuluttamon pääkuuluttaja Kukka Kärpänen kertoo, että kiivaampaan kuulutustahtiin siirrytään osaksi yleisön painostuksesta.

- Viime aikoina olemme olleet lähes tukehtua lukijapalautteeseen, joissa vaaditaan tiheämpää päivitystahtia. Mielestäni se on huolestuttavaa. Luulen, etteivät nämä ihmiset osaa lukea, Kärpänen kertoo.

Kärpäsen mukaan tiukemmalla päivitystahdilla Kuulutuksen koulutusohjelmaa ollaan viemässä entistä määrätietoisemmalla otteella kohti eurooppalaisten laatublogien kuten Kuukausiliittestä päivään tai jatkuvasti päivitystahtiaan kiristäneen Mitvitin suuntaan.

Uuteen päivitystiheyteen on valmistauduttu huolella. Kuuluttamon käytössä oleva tietokone on haettu kanista eikä pakastehernekeiton loppumista tarvitse pelätä, sillä mikroaaltouuni ei toimi vieläkään. Myös internetissä on suoritettu tutkimuksia, joiden perusteella sen tukkeutumista ei tarvitse pelätä ainakaan lähiaikoina.

3 Comments:

At 21:28, Blogger Sun äitis said...

Tulin tänne kyttäämään seuraavaa päivitystä, kun kohta on tasan kaksi tuntia edellisestä!

On ollut ikävä, kuten lukijapalautteestani olet voinut päätellä!

 
At 21:35, Blogger Kuuluttaja said...

Ei meillä kellon mukaan päivitellä.

 
At 21:35, Blogger Helen said...

Minä kanssa ihmettelen että onko nuo päivityslupaukset yhtä pitäviä kuin vaalilupaukset, kun se pari tuntia alkaa olla jo mennyt...
Jos ei kohta ala kuulua, niin tiedämme nykyisin mikä rangaistus on: häpeäpaaluun vaan!

 

Lähetä kommentti

<< Home