keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Lintujen viisumivapaus yllätti virkamiehet

Sisäministeriön virkamiehet ovat ottaneet tyrmistyneinä vastaan tiedot muuttolintujen viisumivapaudesta. Tarkoitus oli sulkea Suomen ilmatila ja vaatia kaikilta ensi keväänä maahansaapuvilta linnuilta viisumin lisäksi tuore todistus terveydentilasta.

Sisäministeriön yllättänyt tieto paljastui, kun Hankoniemeen suunnitellun valvontatornin luvista tehty valitus eteni hovioikeuteen.

Ylempi neuvotteleva alikersantti Kyllikki Vissi sisäministeriön uhkavaatimuslautakunnasta kertoo, että kaikki lintuinfluenssalta suojaavat toimenpiteet joudutaan nyt aloittamaan täysin alusta.

"Mitään syytä paniikkiin ei kuitenkaan ole. Sisäministeriö edustaa tässä asiassa korkeinta tietämystä, mitä tästä maasta löytyy. Varmaa on, että uusi ratkaisu löydetään kevääseen mennessä. Olemme jo tilanneet uuden katastrofisuunnitelman konsulttitoimisto Vissi&Passista, josta nyt hyllytetty suunnitelmakin oli kotoisin", Vissi sanoo.

Vissin mukaan ihmisten kannattaisi nyt ottaa ihan rauhallisesti ja välttää syömästä raakoja kananmunia. Lisäksi olisi syytä pysytellä kotona evakuointien alkamista odottelemassa.

Sisäministeriö aikoo aloittaa itsemurhakapseleiden postittamiset ensi viikolla. Myrkkykapselit on tarkoitus jakaa kaikille kansalaisille. Vissin mukaan kansalaisilla ei kuitenkaan ole syytä huoleen.

"Kaikki kapselit lähetetään kakkospostissa", Vissi toteaa.

2 Comments:

At 17:39, Blogger Helen said...

Muuten melkein kestin mutta toi kakkosposti oli jo liikaa.

Hyvin on päivitystahtia tiivistetty!

 
At 22:04, Blogger Sun äitis said...

Kyllä, hyvin on tiivistetty just kun olen ollut lukutauolla. Millään en ole saada kaikkia rästejä kiinni.

 

Lähetä kommentti

<< Home