maanantaina, lokakuuta 24, 2005

Kuuluttamo erotti Kuuluttajan

Kuulutuksen koulutusohjelma erotti pääkuuluttajansa Kuuluttajan perjantai-iltana viimeisimmän sisäpiiripostauksen jälkeen. Kirjoituksen näki internetissä lähes 11 katsojaa. Kirjoitus tallennettiin myöhempää Schizoblogissa tapahtuvaa julkaisua varten.

Kirjoitus sai dramaattisen mutta käänteentekevän merkityksen, kun Kuuluttamon pääkäsikirjoittaja Geronimo von Splatter lahjoitti Kuuluttajalle konsertin jälkeen aidon sveitsiläisen käkikellon, johon oli kaiverrettu kirje, jossa Kuuluttamon työntekijät perusteellisesti ja suorasanaisesti kertovat, miksi he ovat päättäneet erottaa Kuuluttajan. Lisäksi kellon Donald Trumpia muistuttava käki vierailee säännöllisin väliajoin kellon ulkopuolella muistuttamassa potkuista.

Von Splatterin allekirjoittama avoin kirje on luettavista Kuuluttamon verkkosivuilta (wwwwww.cuuluttamo.kom)

Tilanne kuuluttamossa on ollut vaikea jo pitkään. "Kuuluttaja ja minä emme ole puhuneet toisillemme vuoteen. Itse asiassa en edes tiedä hänen puhelinnumeroaan. Oikeastaan en ole edes varma, olenko koskaan tavannutkaan häntä", von Splatter kertoo.

Kuulutuksen koulutusohjelmaa julkaisevan Bloggerin edustaja Veijo Blogger kertoo, että yhtiössä on haisteltu tällaista jo jonkin aikaa. Blogger kuuli asiasta tasan kaksi päivää ennen perjantaita, muttei osaa varmuudella sanoa, mikä päivä se oli.

Kuuluttaja kommentoi Ylen tv-uutisille olevansa iloinen käkikellosta. "Se on todella hieno. Ihan kuin olisin Sveitsissä koko ajan".

5 Comments:

At 13:29, Blogger Ohari said...

Voi ei. Minua pyrkii väkisin naurattamaan, vaikka näinkin julmaa ja surullista uutista sentään Kuuluttamosta. Olen pahoillani. Pyrsk.

 
At 13:35, Blogger Kuuluttaja said...

Onneksi tässä on nyt tulossa se suunniteltu kahden vuoden julkaisutauko niin ehtii kaikki rauhoittumaan.

 
At 13:38, Blogger Kaura said...

Kyllä käkikello on kuitenkin aina käkikello.

 
At 14:05, Blogger Helen said...

Eikös se tauko mennyt jo? Nyt vaan uusin kuuluttajavoimin eteenpäin. Hyvässä hengessä janiinedelleen. Ei koskaan millään pahalla.

 
At 14:39, Anonymous Anonyymi said...

Ei hätää, kuuluttajansuojalaki takaa vetoapua -ainakin sille käkikellolle.

 

Lähetä kommentti

<< Home