tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

Mitään kissoja täällä ole näkynyt

Kuten ehkä tarkkaavaisimmat lukijani ovat huomanneet, on tämän blogin päivitystahti hivenen hiipunut aktiivisimmista ajoista. Lukijapostissa on jopa vihjailtu eräiden nisäkkäiden aiheuttamiin ongelmiin. Mistään tällaisesta ei kuitenkaan ole kyse.

Täällä on painiskeltu sisällönhallinnallisten ongelmien kanssa.

Kuuluttamossa nimittäin siirryttiin viime kuussa sisältötuotannossa esiteollisesta teolliseen vaiheeseen. Samalla julkaisukynnystä nostettiin sen verran, ettei kaikkein tyhjäpäisimmillä jorinoilla kiusattaisi pahaa-aavistamattomia lukijoita. Valitettavasti tämä on johtanut siihen, että kaikki postaukset roikkuvat edelleen drafteina julkaisujonossa. Sisältöä tuottamaan palkattu huippuosaajatiimi Make, Reiska ja Pena, on kuitenkin ponnistellut taukoamatta ongelman ratkaisemiseksi. Näin ainakin yhä tihenevät viestit poikien toimistosta Kulosaaren sillan juuresta kertovat.

Maken, Reiskan ja Penan palkkaaminen vastaamaan kokonaan Kuulutuksen Koulutusohjelman ydinalueosaamisesta saattaa ensialkuun vaikuttaa jonkun mielestä hieman harkitsemattomalta liikkeeltä. Vakuutan kuitenkin, että teko oli kuitenkin ensimmäinen harkittu teko tämän blogin historiassa.

Kaikki merkittävät uudistukset vaativat oman aikansa. Vaikka sisältötuotantotiimi ei vielä ole saanut merkkiäkään uutta sisältöä aikaiseksi, on Kuuluttamon johtokunta eilisessä kokouksessaan päättänyt tulla kaapista [Oikeasti se on sellainen puupaneloitu johtokunnan näköalahuone, mutta täällä sitä sanotaan kaapiksi, koska sen ovea ei saa sisältä käsin auki. Sitäpaitsi eivät kardinaalitkaan pääse omatoimisesti ulos Sikstuksen kappelista] ja antaa julki seuraavan lausunnon:

Eteenpäin on menty!

Kuulutuksen koulutusohjelmassa eletään merkittäviä aikoja. Näkymättömien mainosten tuomat tulot on päätetty vihdoin valjastaa yhteisen hyvän palvelukseen tuomaan merkittäviä etuja blogin lukijoille. Kuten valtava sähköistyshanke, etenee uusi sisällönuudistus blogissamme vääjäämättä kohti [tässä kohdassa on jotain epäselvää töherrystä...]

Lisäksi kaikki on tosi hyvin.

Kiitos ja anteeksi!

Johtokunta
Koska koulutukseni ei riitä ymmärtämään ylläolevasta lausumasta paljoakaan, olen päättänyt jättää sen huomioimatta. Lisäksi kiittäisin Sun äitiäs kannustuksesta.

Sun Äitis suosittelee

6 Comments:

At 21:50, Blogger Kaura said...

Riski sijoittaja tässä päivää. Mihin saan lapioida fyffeä?

 
At 21:55, Blogger Kuuluttaja said...

Olisiko tuolla laarissa vielä tilaa. Jos ei sinne mahdu, jätä tuohon eteisen lattialle.

 
At 11:56, Anonymous Anonyymi said...

Otsikkoosi viitaten:
Jos sitä meidän raggarikissaa näkyy siellä, niin siirrä blogisi parvekkeella tuulettuvia pöksyjäsi hieman merkiksi, niin tiedän tulla hakemaan karkulaisen kotiin.

Kaura, tuo mulle muutama toimintatonni, jos Kuuliksen eteiseen ei enää mahdu.

 
At 22:47, Blogger Kaura said...

Elma, just tsekkasin blogistasi, että sullekaan ei vielä mahdu varastoon tonttuja. Mutta ehkä urakan päätyttyä olis tilaa jossain Roopen kainalossa? Toivottavasti Kuuliksen eteisen lattialla lojuvien epämääräisten läjien päälle eivät koirat pissi (ref. mainittu Elman plokki). Tai no, raha ei tiettävästi haise.

 
At 23:09, Anonymous Anonyymi said...

Sähkö on tärkeää! Esimerkiksi suomalsissa paperitehtaissa on sähköt, koska patruunat eivät jaksa itse polkea koneita ja työläiset ovat tunnetusti laiskaa porukkaan ja istuvat valvomossa.

Rahaa tulee pian ovista ja ikkunoista kuten arvaat. "Pidä tauko", sanoi jo eräs tamperelainen lauluntekijä aikoinaan.

Koska sitä muuten saa? Ja jos saa, niin onko anti mittavaa?

 
At 23:29, Blogger Sun äitis said...

Elma, yksi niistä kuuluisista Veijon syömistä kommenteista sisälsi nimenomaan epäilyn, että Kuulis otsikollaan jotenkin viittaa karkailevaan kissaasi. Se olisi ollut mahtava kommentti, kenties yksi kiinostavimmista tuotoksistani. Mutta niinhän se on, parhaat viedään ensiksi.

PS Kaura, meillekin saa lapioda. Ja eteisessä on taatusti tilaa, kun tuleva koti on vielä tyhjillään.

 

Lähetä kommentti

<< Home