sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2005

Far infrared saunas

Aina avannosta noustessani huomaan heidät. Katsojat. Vaiteliaina he tuijottavat minua. Kun tartun pyyhkeeseeni, sadat silmäparit seuraavat jokaista liikettäni. Astelen pikkuhiljaa kohti saunan lämpöä ja tunnen heidän katseensa selässäni. Sanaakaan ei sanota.

Paitsi tänään. Hiljaisuuden rikkoi nuori tyttö, joka kuin anteeksipyytäen esitti vaimean kysymyksen: Mitkä ovat suosikkiblogejasi?

Vaikka seuraan kymmeniä toinen toistaan kiinnostavampia blogeja, vain Far Infrared Saunas on pystynyt liikuttamaan sieluni syvyyksiä. Kunpa joskus itsekin voisin pysytellä yhtä tiukasti aiheessa.

6 Comments:

At 12:37, Blogger Kaura said...

Voisiko tänne palkata linkkien esikatselijan, etteivät pahaa-aavistamattomat nimeltämainitsemattomat henkilöt joudu mainonnan uhreiksi ja tilaa kilokaupalla laihdutustikkareita?

 
At 12:59, Blogger Kuuluttaja said...

No joo, koska meillä ei edelleenkään ole rekrytointikieltoa täällä kuuluttamossa niin olkoon.


Kuulutuksen koulutusohjelma on maamme johtavia Jari Sarasvuo -aiheisia blogeja. Viime aikoina olemme laajentaneet osaamistamme menestyksellisesti myös Geir Rönning- sekä vuoden luontokuva -sektorilla.

Etsimme palvelukseemme LUKU- JA KRIJOITUSTATOISTA linkkien esikatselijaa, etteivät pahaa-aavistamattomat nimeltämainitsemattomat henkilöt joudu mainonnan uhreiksi ja tilaa kilokaupalla laihdutustikkareita.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet kääpiö, sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta eläimistä. Arvostamme erityisesti elefantinkesyttäjiä.

Lähetä peppukuvallasi varustettu hakemuksesi viimeistään elokuun loppuun mennessä osoitteella luukuttaja@gmail.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa sohvahenkilö Kaura T. Paitanen arkisin klo 23.55 - 00.25.

 
At 21:54, Blogger -X-J said...

Pääseekö valaiden tarkkailijan hommaan (vai mikä se oli???) jos on 180 senttiä pitkä, mutta painaa suhteellisen vähän?

Soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta eläimistä on!

 
At 22:24, Blogger Kuuluttaja said...

Ei kai sillä pituudella niin väliä ole, jos vain on esittää lääkärintodistus kääpiöydestä.

 
At 14:11, Blogger Kaura said...

Luulisi että Siilistä (nimi muutettu) vapautunut Kuhana Housunkaulustaja (nimi muutettu) olisi halukas saamaan töitä näin viriilistä, kiinnostavasta, kuulista plokista. Kääpiöyskin on vain järjestelykysymys niin yritteliäälle kaiffarille. Joko on tullut paljon hakemuksia? Itse en kätevistä vastaanottoajoista huolimatta ole saanut vielä yhtään kyselyä. (Ihmekö että on työttömyyttä nykypäivänä.)

 
At 14:35, Blogger Kuuluttaja said...

No on se ihme, kun ei työ kelpaa. Taitaa se Tuhana Hätäkakkaajakin olla sellainen tyhjäntoimittaja mieluummin.

Kyllä pitäis kaikki työttömät pakottaa vaikka jäälle lunta lapioimaan korvauksen vastineeksi.

 

Lähetä kommentti

<< Home