torstaina, helmikuuta 10, 2005

Uusia blogirintamia scenessä (tai jotain)

Koska Kallion blogimiitti (jonka merkitystä ei voi riittävästi korostaa) lähestyy uhkaavasti, on aika arvioida muutama uutuuslistalta löytyvä määritelmän mukaan riittävän kalliolainen blogi, jotta heidän ulkoiluttajansa uskaltautuisivat paikalle blogimiittiin. (Ja muistakaa nyt, että se blogimiitti pidetään 8.3. klo 14.12 Kallion kirkon porstuassa)

Huumoriblogien sankkaa mutta kasvavaa aatelia edustaa
Telewaren tietoliikenneuutiset. Tajuuttekste? Tele Ware = Visa Kopu? Eikö ole aika ilmeistä, että kyseessä on Kysyn-vaaniksikin epäillyn Vosu Kopun uusi blogi.

Visu on blogimaailman Sedis Koskinen.


* * *Viime hetkillä muotiin tulleiden kännibloggaajien äiti on Vittu mä oon kännissä. VMOK laittaa sukan suuhun niille, jotka väittävät, ettei nainen osaa kirjoittaa hauskaa blogia.


* * *Blogistaniassa on pitkin kevättä kohistu kadonneista blogeista. Hurjimmissa huhuissa liikkeellä on ollut sarjamurhaaja, joka on käynyt vetämässä töpseleitä irti joukosta blogeja. Oli kyse sitten murhista tai ruletista, uutuusblogien joukkoon on ilmaantunut ainakin pari tulokasta, joissa tämä trendi on haistettu heti alusta alkaen.


* * *Neuleblogit ovat se blogisegmentti, joiden joukosta analyytikot ovat arvelleet ensimmäisten pörssiin menevien blogien ponnistavan. Erityisesti suomalaisia neuleblogeja on kehuttu maailmalla, koska neuleet tehdään eksoottisesti langasta ja puikkoina käytetään suomalaiskansalliseen tapaan aidanseipäitä.

Nyt muodikkaaseen neuleblogisceneen on ilmaantunut kaksi kovatasoista kilpailijaa, Suomalaiset neuleblogit ja Finnish Knit Blogs, jotka pyrkivät niputtamaan ja kokoamaan muita neuleblogeja siipiensä suojaan ikään kuin portaalinomaisesti. Kuuluttajan ennuste on, että tulossa on armoton pudotuspeli, jossa puikot vinkuu ja netti haisee.


* * *Tiedättehän tunteen, kun löydätte uutuusblogien listalta blogin, jota lukiessanne tulee vahva tunne, että olette lukenut sitä aiemminkin. Uutta dejavu-blogien koulukuntaa edustaa Kasablogi, jonka ulkoasu, tyyli ja käsittämättömät aiheet tuovat varmaankin mieleen jotain.

9 Comments:

At 12:16, Blogger Kaura said...

Neuleblogiportaalit ovat omastani kaukaisimpia blogeja toppilistan mukaan. Pitääkö tästä päätellä, että neuleblogaajilla on jotain ViPiä vastaan? Onko syytä alkaa katsella kyräillen kaikkia vastaantulevia neulojia ja pitääkö haudata tädiltä perinnöksi saadut hekumalliset neulekirjat alimpaan himputtiin? Niin paljon kysymyksiä. Mainittakoon kuitenkin että tällä hetkellä Kuuluttaja on lähisukulaisten ykkönen. Lentosuukkosia!

PS. miten top-listariippuvuuteen olemassa laastareita tms. korvaushoitoa? Kaverini kysyy.

 
At 12:30, Blogger Kuuluttaja said...

Niinhän sitä sanotaan, ettei ystäviään voi valita, mutta sukulaiset onneksi voi. Neuleblogit ovat tulevaisuuden ilmiö ja valtaavat maan. Kymmenen vuoden päästä ei muita blogeja olekaan.

Blogilistariippuvuuteen saa laastaria, mutta valitettavasti vain yhtä kokoa, joka riittää peittämään koko tietokoneen. Huhu kertoo, että kehitteillä olisi sellainenkin malli, joka laastaroi kaikki wlan-aallot ilmasta, jolloin esimerkiksi Kallion blogimiittiin ei kannattaisikaan tulla.

 
At 13:34, Anonymous Anonyymi said...

Hmm. Jospa Pinserin Sami on viritellyt asetuksia ja lisännyt Kasan uudelleen listalle - en tiedä. Lista jättää joskus (nykyään tosin melko harvoin) Kasan päivitykset noteeraamatta.

Mutta jospa näin saisi kaapattua muutaman uuden lukijan... ;)

jussi@kasa

 
At 12:10, Blogger Kaura said...

Raotin laastaria (Kiitos, kuuluttaja! Se todella on auttanut toplistariippuvuuteen ainakin 75 %.) sen verran, että jouduin heti mainoksen uhriksi ja menin katsomaan Kasaa. Täytyy ottaa ilo irti nyt kun vielä ei-neuleblogejakin on olemassa.

 
At 08:32, Anonymous majutoto said...

Info menarik dan boleh sekali dicoba, Makasih buat infonya dan sukses selalu.

 
At 08:37, Anonymous peraktoto said...

Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

 
At 08:39, Anonymous artistoto said...

Menarik sekali, perlu saya coba ini..
kebetulan lagi cara tentang hal ini.

 
At 08:40, Anonymous totojitu said...

Kabar Baik Untuk Para pencinta Game
Karena di Bulan januari ini Sudah keluar Game RPG Online Terpopuler Se-Asia
Penasarankan Game nya Seperti apa???
Kalian bisa dilihat game nya dari link di bawah yaaa

 
At 08:42, Anonymous dingdongtogel said...

Yah begitulah, backlink dari google ini memang perlu untuk kita kejar dan kita dapatkan

 

Lähetä kommentti

<< Home