perjantaina, helmikuuta 11, 2005

Siis se Camomillahan on ihan Carleksesta

Merkittävimmät tiedotusvälineet ovat viime aikoina kohisseet siitä että enemmistö briteistä hyväksyy prinssi Charlesin ja Camilla Parker Bowlesin avioliiton. Daily Telegraph -sanomalehden mukaan 65 prosenttia vastaajista suhtautui myönteisesti C&C:n avioliittoon.

Vähemmistö vastaajista kannatti prinssi Charlesin nousua äitinsä kuningatar Elisabetin jälkeen maan valtaistuimelle. 41 prosenttia vastaajista piti parempana sitä, että prinssi Charles luopuisi kruunusta vanhemman poikansa prinssi Williamin hyväksi. Prinssi Charlesin nousua valtaistuimelle kannatti 37 prosenttia vastaajista. Charlesin nousua jonkun muun maan hallitsijaksi kannatti 92 prosenttia vastaajista.

Sen sijaan vain 25 prosenttia vastaajista kannatti ajatusta, että tuleva hallitsija ratkaistaisiin venäläisellä ruletilla. 37 prosenttia on sitä mieltä, ettei sillä niin väliä, kenestä tulee kuningas. Selvä enemmistö eli 89 prosenttia briteistä haluaisi prinsessa Dianasta maan uuden kuninkaan ja mieluummin jo ennen seuraavia parlamenttivaaleja.

Runsas puolet eli 55 prosenttia vastaajista hyväksyisi Charlesin ja Camillan välisen esiaviollisen seksin. Kuitenkin vain 21 prosenttia hyväksyy peppuseksin. 64 prosenttia vastaajista haluaisi enemmän peppuseksiä valtakunnallisille tv-kanaville.

Ainakin 30 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, ettei Charles kykene huolehtimaan Camillan tarpeista naisena, mutta vain 0,002 prosenttia vastaajista tarjosi omia palveluksiaan ongelman hoitamiseksi.

Mikäli Charlesin hevonen loukkaantuu kesken hevospoolo-ottelun, hyväksyisi 28 prosenttia vastaajista Camillan ottamisen tilalle. Suurin osa eli 89 prosenttia briteistä pitää prinssi Harryn pukeutumistyyliä parempana kuin Camillan.

2 Comments:

At 18:21, Blogger -X-J said...

Brittien loivasta vastustuksesta huolimatta, seuraava kuningas olisi kuningaskunnassa syytä valita venäläisellä ruletilla, niin että rullassa on kuusi panosta. Osaa kuningaskisoihin voisivat ottaa kaikki ne, jotka kynnelle kykenevät ja myös ne jotka eivät kykene, mutta kokevat siitä huolimatta olevansa jumalan valittuja. Venäläisessä ruletissa onni luultavasti suosii Dianaa tai sitten Churchillia (tsöötshhhsilliä?)

- että näin tästä tänään ja kuulemiin!

 
At 20:39, Blogger Kuuluttaja said...

Mmmm... tsöötshhhsilliä ja uusia perunoita. Brilliant!

 

Lähetä kommentti

<< Home