torstaina, marraskuuta 03, 2005

Mä oksalla ylimmällä

Päiväuneni keskeytyivät ikävästi outoon mekkalaan. Nousin istumaan vuoteessani ja yritin paikallistaa äänen suuntaa. Se tuli kadulta.

Ryntäsin ikkunaan ja raotin verhoa. Blogini edessä oli valtava joukko huutavia ja meluvia ihmisiä, jotka kannattelivat kylttejä ja huitoivat niillä ilmaa.

Nyppii hyvän tavan vastaiset bloginimet.

Ei runkkujuttuja vakavastiotettavien blogien yhteyteen!

Antaa muuten hyvän kuvan nämä toplistojen Runkku- ja Krapulblogit Suomen blogiskenestä juuri kun on saatu tavisjulkisuutta esim. Kuukausiliitteen kautta.


Ehdin jo pelästyä, että joukkio oli tullut polttamaan blogini, mutta se jatkoikin matkaa katua eteenpäin. Pukeuduin varjostamista helpottavaan valeasuun ja ryntäsin ulos joukon jatkoksi.

Väkijoukko jatkoi matkaansa ohi Karun Sellin raunioiden ja kääntyi Sisäpiirikadulle. Mitähän ne nyt aikovat, mietin ja yritin pysyä joukon hännillä, vaikka olin koko ajan vähällä kompastua kauhtanaani.

Väkijoukko kulki ohi Sediksen, Kobaïan ja Tiramisun. Turistin kohdalla se pysähtyi hetkeksi huutelemaan iskulauseitaan, mutta jatkoi sitten matkaansa.

Pian oltiinkin jo kadun päässä, Pinserin porteilla. Valtavan puiston takana pönötti blogi, joka hallitsi koko maisemaa. Väkijoukko seisahtui portille ja alkoi huudella iskulauseitaan.

Huono sisältö on filtteröitävä!


Elämässä on muutakin kuin runkkua!


Tuoreet-lista takaisin niin, että tyhmempikin sen löytää!


Samassa väkijoukkoon lensi jostain lumipallo. Sitten toinen ja pian niitä alkoi tulla solkenaan.

- Mitä vittua, väkijoukosta kuului.

(jatkuu...)

10 Comments:

At 11:52, Anonymous Anonyymi said...

Tykitystä!

 
At 13:42, Blogger justsopivasti said...

Miten niin tuoreet?

 
At 16:09, Anonymous Anonyymi said...

Ei oo ihme että tulee torstai-aamun välikausimasennus kun tollasia mielenosoituksiaki kerta.

Oisit käynyt iskemässä niitä megafonilla päähän. Me wanhat tädit kato tiedetään, että väkivalta ja vaseliini auttaa kaikkeen.

 
At 18:09, Blogger Kuuluttaja said...

Voitko tulla mun blogin eteen päivystämään siltä varalta, että ne tulee takaisin.

 
At 11:33, Blogger Sun äitis said...

Mä ainakin voin tulla! Tosin huutamisesta ei tule mitään, kun kurkupääntulehdus vei äänen. Mutta mun uhoasento on niin pelottava, että aremmat kyllä häipyy!

 
At 11:36, Blogger Kuuluttaja said...

Hyvä juttu, ota vaseliinit mukaan.

 
At 15:40, Anonymous Anonyymi said...

Kuulis, mä tuun vahtiin. Voidaan varmaan Sun äitis kanssa sopia vahtivuoroista?

 
At 09:45, Blogger Sun äitis said...

Vähän osasin jo olla varuillani.

Nämä jatkuu-postaukset ovat vaarallisimpia, niiden jälkeen usein seuraa piitkä hiljaisuus. Ei kai nyt taas? Kun kohta alkaa tämä blogin edessä päivystäminen paleltaa, vaikka onkin poikkeuksellisen lämmin syksy, kuulemma. Löytyisikö sinnikkäälle päivystäjälle yhtään yskänlääkettä lämmikkeeksi?

 
At 10:49, Blogger Kuuluttaja said...

Ota Benedictusta sieltä vessan peilikaapista.

 
At 16:24, Anonymous Anonyymi said...

Oon nyt seissyt tässä kolme viikoa, et voisko joku edes vippasta femman että pääsee kahvilaan sisälle lämittelemään. Tai sanotaan nyt kymppi, niin saan toisenkin sokeripalan appelsiinimokkafrapuccinooni. Eihän tää koske mua yhtään, mut tapahtuis nyt jotain, että pääsis siihen poliisin do-not-cross-nauhan äärelle pällisteleen suu auki ja vilkuttelemaan uutiskanavan kameroille. Hei äiti!

 

Lähetä kommentti

<< Home