perjantaina, huhtikuuta 15, 2005

Aivan kohtuuton ristiriita

Olympiakomitean viestintäpäällikkö Anna Sorainen on vetänyt johtopäätöksensä mediakehusta ja päättänyt erota työstään. Mediakehun aloittaneen kansanedustaja Arto Bryggaren mielestä Anna Sorainen ei voi työskennellä uskottavasti Olympiakomiteassa ja Mclarenilla yhtä aikaa.

"Vaikka kysymys sivutöissä on vain yksittäisen ihmisen, Kimi Räikkösen, avustamisesta, ristiriita työnantajien intresseissä on kohtuuton", Bryggare vahvistaa.

Bryggare ei ole mielipiteineen yksin. Hän saa vahvaa taustatukea Helsingin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajalta Arto Bryggarelta: "Vaikka kysymys sivutöissä on vain yksittäisen ihmisen, Kimi Räikkösen, avustamisesta, ristiriita työnantajien intresseissä on kohtuuton", Bryggare toteaa.

Myös Uudenmaan liiton maakuntavaltuuston puheenjohtaja Arto Bryggare on samoilla linjoilla. "Vaikka kysymys sivutöissä on vain yksittäisen ihmisen, Kimi Räikkösen, avustamisesta, ristiriita työnantajien intresseissä on kohtuuton", Bryggare kertoo.

Baaritiskiltä tavoitettu Elämä on parasta huumetta ry:n toiminnanjohtaja Arto Bryggare asettuu tukemaan Bryggarea. "Vaikka kysymys sivutöissä on vain yksittäisen ihmisen, Kimi Räikkösen, avustamisesta, ristiriita työnantajien intresseissä on kohtuuton", Bryggare sanoo.

Lisäksi Elisan entinen hallintoneuvoston jäsen Arto Bryggare sekä Alko Oyj:n entinen hallintoneuvoston jäsen Arto Bryggare toteavat kuin yhdestä suusta: "Vaikka kysymys sivutöissä on vain yksittäisen ihmisen, Kimi Räikkösen, avustamisesta, ristiriita työnantajien intresseissä on kohtuuton", Bryggaret toteaavat.

HOK-Elannon hallintoneuvoston jäsen Arto Bryggaren mielestä Bryggare on täysin oikeassa. "Vaikka kysymys sivutöissä on vain yksittäisen ihmisen, Kimi Räikkösen, avustamisesta, ristiriita työnantajien intresseissä on kohtuuton", Bryggare sanoo.

8 Comments:

At 23:24, Blogger Sun äitis said...

Jos kysymys olisi vain yksittäisen ihmisen, Arto Bryggaren, mielipiteestä, ei huomautus olisi kohtuuton. Mutta on kyllä epäreilua käydä noin isolla arto-jengillä yksittäisen naisen kimppuun!

 
At 23:26, Blogger Kuuluttaja said...

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua.

 
At 02:22, Blogger Jari Sedergren said...

Tämä kirjoitus on loistava esimerkki siitä, kuinka juuri haulikko on paras ase tietynlaiseen metsästykseen. Ne haulit tiesivät paikkansa.

Asiaan. Vaikka yhdistelmä formulatiedottajaa ja olympiakomiteaa on todella outo, kommenttisi kertoo kolikon toisen puolen.

 
At 11:50, Blogger Kaura said...

Oletteko kuulleet sitä vitsiä, jossa Arto Bryggare, Arto Bryggare, Arto Bryggare, Arto Bryggare, Arto Bryggare ja Arto Bryggare menivät saunaan? Mä en jaksa kertoa mitä siinä välissä tapahtui, mutta Arto Bryggare voitti, kun se vihtoi itseään sateenvarjolla!!!!!!

 
At 01:12, Anonymous Anonyymi said...

Tietääks kukaan onko tämä Arto Bryggare sukua sille Arto Bryggarelle?
-Simahaukka-

 
At 16:41, Blogger Mikko Moilanen said...

No voi vitsi miten hieno avatar Sun äitilläs on.

Siirtykäämme seuraavaksi varsinaiseen asiaan. Miksi et alkaisi kuuluttamaan erilaisista nettitesteistä saamiasi tuloksia, jotta saisimme tietää millainen olet?

 
At 16:44, Blogger Kuuluttaja said...

Nii just äiti. Testitulokset esiin.

 
At 21:58, Blogger Sun äitis said...

Koomeasta kuvastani on kiittäminen Kuuluttajaa, joka on suonut minulle merkin käyttöoikeuden (vaikka tarkkaan ottaen minulla kai olisi oikeus vain tatuoituun versioon.)

Näistä testijutskista: käytteks te mulle?

Jos tosissanne kysytte, ja vaikkette kysyisikään niin tässä pari muistamaani tulosta:
- kaikkien sukupuolitestien äiti ja isä ja poika ja tytär antoi tulokseksi miesmäisesti ajattelevan naisen tai naismaisesti ajattelevan miehen (take your pick)

- mikä käyttöjärjestelmä -testistä en lukuisista huijausyrityksistä huolimatta saanut tulokseksi MacOs, vaan kuivikkaan Win 2000 (olen vakaa ja luotettava kumppani!)

- yhteiskuntaluokkani on alternative + upperclass ja silleen lievästi kapinoiva.

- värini oli violetti (mutten enää muista, mitä se tarkoitti)

- jostain testistä sain vastaukseksi Beatlesit (aika hyvä), mutta vielä mieluummin olisin ottanut Rollarit (vaikken kyllä muista, mitä tulosten oikein piti kertoa minusta)

- Ja sitten olen vielä melko näppärä asettelemaan USA:n osavaltioita kartalle ja paljon huonompi kotimaan paikkakunnissa.

Pankaa muuten merkille, miten erinomaisesti Janin sivun Haku-toiminto skulaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home