tiistaina, helmikuuta 15, 2005

Kuuluttaja petti vaimoaan pepun kanssa!!!

Turun arkkihiipparikunnan kuuluttaja Hilkka Kampela pyytää eroa kuuluttajan virastaan. Asiasta kertoi Kuuluttamon tiedotuskeskus. Virasta eroamisen taustalla on tämän päivän Pilkka-Sanomien paljastus, jonka mukaan Kuuluttaja Kampela on pitkään pettänyt vaimoaan pepun kanssa, joka ei ole Kampelan eikä hänen vaimonsa. Kyseinen peppu on naimisissa toisen pepun kanssa.

Arkkikuuluttaja Kukka Kärpäsen mielestä kuuluttaja Kampelan ratkaisu erota virastaan on oikea. Hänen mukaansa kyse on viran hoitamisessa tarvittavasta uskottavuudesta. Kuuluttaja on lukijakuntansa kaitsija, johtaja ja opettaja, jolta sen vuoksi odotetaan enemmän kuin muilta bloggaajilta, arkkikuuluttaja toteaa julkisuuteen toimittamassaan kannanotossa.

Kuulutuslain mukaan arkkikuuluttaja tai tuomiopuliveivi ei voi erottaa kuuluttajaa. Vuodelta 1732 peräisin olevassa kuulutuslaissa todetaan, että kuuluttaja johtaa kuuluttamonsa hallintoa ja toimintaa sekä tarkkailee ohikulkijoita ja peppuja. Samassa laissa myös todetaan, että mikäli kuuluttaja ennen säädettyä eroamisikää ilmoittaa erostaan tuomiopuliveiville, hänen virkasuhteensa päättyy ilmoituksessa mainittuna ajankohtana.

Kärpäsen mukaan Kampela on toimillaan aiheuttanut suurta vahinkoa Kuulutuksen Koulutusohjelmalle. "Meidät on yhdistetty ikävällä tavalla asioihin, joiden kanssa emme halua olla tekemisissä", Kärpänen toteaa.

Kärpäsen mukaan kuuluttaja Kampelan avioliitto tuli täytenä yllätyksenä.

"Olimme vakaassa uskossa, ettei hänellä ollut esteitä virkansa hoitoon. Vihkisormus näkyi vasta niissä alastonkuvissa", Kärpänen kertoo.

"Kuulutuksen koulutusohjelma on vakava blogi, mutta Kampelan toiminnan seurauksena meidät yhdistetään kaiken maailman sarasvoihin ja peppuseksiin. Mihin sitä sarasvoita edes tarvitaan? En minä ainakaan ole sellaista käyttänyt", Kärpänen selittää.

Arkkikuuluttaja Kärpänen uskoo, että Kampelan työolosuhteet ajoivat hänet epätoivoisiin tekoihin. Kampelan työhuone sijaitsi Kuuluttamon pihan perällä eikä siellä ollut lämmitystä.

"Tässä kävi ihan puhdas inhimillinen vahinko. Talonmiestä kyllä pyydettiin laittamaan sinne ne letkut, mutta hän unohti asian ja matkusti koko talveksi Teneriffalle", Kärpänen kertoo.

Kampela jäi pois tänään Helsingissä alkaneesta kuuluttajainkokouksesta.

Kuuluttamon tuomiopuliveivi kokoontuu seuraavaan kerran maaliskuun alussa. Tuolloin käsitellään kuuluttajan eron seurauksia.

9 Comments:

At 11:12, Blogger Sun äitis said...

Kylläpä nivoit nautittavasti yhteen viimeaikojen ajankohtaisimmat teemat peput, papit, Karpelat (en malta tässä olla mainitsematta, että vastustan filttereitä) ja Kampelat.

Kiitos!

 
At 12:46, Anonymous Anonyymi said...

Huomatkaamme myös, että Kampelan liikkeiden hätäisyys huolestuttaa Kampelaa.

Kuten myös, että hiljentyminen kaiken kiireen keskellä vaatii taitoa. (koska SE vaatii taitoa?)

Urho MetaIhminen
http://blues.blogspirit.com
(pamauta jos uskallat...)

 
At 15:02, Blogger Kaura said...

Savolaisen perinnereseptin mukaan puoli kiloa sarasvoita käy joka ruokaan. Syväntietoisen terveysintoilijan mielestä se on kuitenkin parasta liukastimena. (SUKSEN alla, senkin pervootit.)

 
At 15:13, Blogger Kuuluttaja said...

Ah Kaura, suksi kuuseen. Niin minäkin teen heti, kun saan leimattua kellokorttini täällä margariinitehtaalla.

 
At 19:34, Anonymous Anonyymi said...

"tuomiopuliveivi" ! lmao heinämö

 
At 00:13, Blogger Kaura said...

Hetkinen, meinaatko että täältä kommenttiosastoltasi voi välillä myös poistua? Kuuseen en tällä kertaa viitsi suksia eräistä syistä joita en niiden raumaattisuuden vuoksi viitsi nyt eritellä.

 
At 00:20, Blogger Kuuluttaja said...

Ei täältä tarvitse tietenkään poistua. Haluatko jäädä siihen sohvalle yöksi. Voin tuoda sinulle kuumavesipullon. Valitettavasti kaikki vapaanaolevat ovat pepun muotoisia. Sukset voit asetella siihen narikkaan sen buddhan viereen.

 
At 11:15, Blogger Kaura said...

Cheers mate! Osa porukasta puhuu puhtaan omantunnon puolesta parhaana pieluksena, mutta minä annan ääneni pepputyynylle.

 
At 11:18, Blogger Kuuluttaja said...

Sitäpaitsi pepputyynyä voi käyttää myös istumiseen, jos on vaikka perse hajalla.

 

Lähetä kommentti

<< Home