torstaina, helmikuuta 17, 2005

Kuna konsanaan voi näin käydäkään?

Tiedotus opetusministeriön virkamiehille: Seuraava artikkeli saattaa sisältää sanoja tai linkkejä, jotka väärin tulkittuna voivat johtaa sen joutumiseen törynesto-ohjelman hampaisiin. Varsinkin, mikäli käytössä on ohjelmaversio, joka ei ole riittävän kehittynyt. Kehittyneet järjestelmäthän eivät estä pääsyä asiallisille sivuille.

Joskus erikoiset sattumukset tarjoavat meille opetuksia elämänhallintaan erilaisissa vaikeissa tilanteissa.

Ajattelepa tilannetta, että olisit turkkilaisessa ketsuppitehtaassa työskentelevä mies, jolla on... [Ei, tämä on liian kaukaa haettua.]

Ajatellaan tilannetta, että olet ruotsalainen perhe, joka on juuri käymässä ruokapöytään ja hamuaa ketsuppipulloa esille... [Hei, kuka pystyy kuvittelemaan olevansa ruotsalainen perhe. Haloo!]

No sitä piti vaan sanomani, että kaikki ei aina ole sitä, miltä ensiluulemalta näyttää. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran syöt sieniä.


Asiasta toiseen. Aikookohan Tanja Karpela sensuroida myös Helsingin Sanomia?

6 Comments:

At 16:07, Anonymous Anonyymi said...

Eiköhän ne tee sen ihan itsestään?

 
At 22:08, Blogger -X-J said...

Ajattele tilannetta, jossa olet ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajakuuluttaja ja olet joutunut Hanasaaren sisäilmastoseminaariin. Lattialla vaeltelee marsuja, hiiriä ja peppuja jotka sinun on noilla ruotsinsuomalaisilla kenokoivillasi ohitettava matkalla kohti pönttöä. Saavut vihdoin pöntölle, mutta et huomaa, että seinällä ei roiku paperirullaa, ei edes sätkäpaperia.
Samaan aikaan tunnet itsesi, paitsi ruotsinsuomalaiseksi silakaksi, myös suomenkielisen sähkölämmittäjän parhaaksi ystäväksi. Niinpä päätät lukea tärkeän sisäilmastopuheen suoraan takaraivosta, sieltä valkeiden legojesi takaa. Huomaat että tiedostamattomasta nousee suuhusi peppuja, joita yrität käsilläsi peitellä siinä kuitenkaan onnistumatta.

Hups, hups...

no niiih... - kuinka konsanaan noin voisi käydäkään?

 
At 22:52, Anonymous Anonyymi said...

http://yhteiskunnanvihollinen.blogspirit.com/

 
At 23:33, Blogger Vt said...

http://djupsjobacka.com/sonja/

Onko meillä tässä jonkinlainen logiikka, vai heitelläänkö sattumanvaraisesti valittujen blogien osoitteita kehiin vaan?

 
At 07:59, Blogger Kuuluttaja said...

Äh, logiikka on pepusta. http://vallaton.blogspot.com/

 
At 11:03, Blogger Sun äitis said...

Tuli omituinen olo.

Tässä sitä seilaili kommenteissa kepeissä mietteissä ja availi hupaisia linkkejä. Ja sitten päätyi Vallattoman kautta Nepaliin. Ja se omituinen olo nousi siitä, että jossain kaukana joku hädässään jatkaa blogaamista ja template on ihan tuttu! Siinä se globalisaatio taas kertaalleen konkretisoitui!

 

Lähetä kommentti

<< Home