maanantaina, tammikuuta 31, 2005

Kevään uudet tv-ohjelmat

Biili

Nerokas realitysarja, jossa huippuosaajat kisaavat bisnestaidoillaan. Voittaja pääsee autonkuljettajaksi Jari Sarasvuon firmaan.

Ohjelmaan on valittu rankan esikarsinnan kautta (tarkistettiin, että kilpailijoilla on ajokortti) kuusitoista kilpailijaa, kahdeksan miestä ja kahdeksan naista. Aluksi kilpailijat toimivat kahdessa joukkueessa (YTN ja ATM). Tehtävänä on hankkia auto ja ajaa se Helsingistä Rovaniemelle. Miesten joukkue saa tarkoitukseen rahaa 500 euroa, naisten joukkue ei saa mitään, koska naisethan yleensäkin elää miesten rahoilla (vai mitä jätkät). Ensimmäinen jakso päättyy miesten syytöksiin naisten epäeettisistä toimintatavoista. Naisia tämä ei kiinnosta, koska he ovat autoineen Rovaniemellä ja miehet ilman autoa Helsingissä.

Toisessa jaksossa auto on tarkoitus ajaa Rovaniemeltä takaisin Helsinkiin. Miesten joukkueella on pienoinen etu, koska he ovat jo Helsingissä. Toinen jakso päättyy miesten syytöksiin naisten epäeettisistä toimintatavoista...Haluatko YTM:ksi on nerokas realitysarja, jossa kymmenen luuseria yrittää päästä nuoren, kauniin ja rikkaan naisen suosioon. Yritykset kirvoittavat mojovat naurut helmikuusta toukokuun alkuun saakka.

(Kuten fiksuimmat jo tässä vaiheessa arvaavat, yksi luusereista onkin oikeasti nainen eikä rikkaalla naisella ole lainkaan rahaa, ne kuuluvat hänen aviomiehelleen)


Surviaiset on nerokas realitysarja, jossa seurataan surviaissääsken toukkien selviytymiskamppailua innokkaan pilkkimiehen syöttilaatikossa. Joka jaksossa joku onneton äänestetään koukkuun. Sarjassa on sen verran osia, että sitä esitetään useita kertoja päivässä kolmen vuoden ajan.


Haluatko salaiseksi agentiksi on nerokas realitysarja, jossa kilpailijat lähetetään "ulkomaille" suorittamaan "salaisia tehtäviä". Voittaja pääsee töihin ulkoasianministeriön puhelinvaihteeseen.


Haluatko vankilaan on nerokas realitysarja, jossa kilpailijat lähetetään kadulle suorittamaan rötöksiä. Saamme seurata tarpeetonta väkivaltaa ja huimia takaa-ajokohtauksia. Voittaja selviää sarjan viimeisessä jaksossa oikeudenkäynnissä, joka lähetetään suorana Tampere-talolta.Haluatko bloggaajaksi on nerokas realitysarja, jossa kilpailijat opettelevat kirjoittamaan yhdentekeviä juttuja ilman minkäänlaista itsekontrollia. Aiheet liikkuvat imetyksestä tv-ohjelmiin (ei kai?) sekä deittailusta erilaisiin listoihin. Koska kyseessä on aidosti interaktiivinen ohjelmatyyppi, katsojat voivat äänestää omia suosikkejaan tekstiviesteillä tai postikorteilla. Voittaja palkitaan omalla blogilla.

2 Comments:

At 16:50, Anonymous Anonyymi said...

No mulla itselläni ei ole semmosta kireetä koska käsitykseni mukaan ne ovat ihan kilpailua varten vaan.
Itselläni on vähän löysempi (http://www.halti.fi/detail/?exercisetype=cross_country&product=100257&lang=fi&season=) mallinen. Vanhempaa vuosikertaa tosin. Mutta hyvin on ihmiset säikähtäneet jo sitäkin.
Nähdään ladulla!

Sulo

 
At 16:54, Blogger Kuuluttaja said...

Ehottomasti. Laitan kukkahatun päähän niin tunnistat.

 

Lähetä kommentti

<< Home