perjantaina, tammikuuta 28, 2005

Kakkukahvit tulossa

Hei kaikki!

Nyt on päässyt käymään niin, että joku megababe jos toinenkin on kietaissut omaan blogiinsa linkin, joka sojottaa suoraan tähän meikäläisen blogiin.

Tästähän on seurauksena se, että osa näiden kaunotarten perässä kuolaavasta urholaumasta tulee vahingossa eksyneeksi myös tänne ex-kaunottaren kustannuspaikalle. Valtaisasta liikennemäärän kasvusta johtuen kuuluttamossa päätettiin heti ryhtyä toimiin ja css-tiedostoon (vai mikä se lappu on, jonka joku oli liimannut monitoriini?) asennettiin asianmukaiset mellakka-aidat.

Lisäksi johonkin päin tätä sivua on asennettu laskuri ja nyt näyttääkin siltä, että PYÖREITÄ LUKUJA TULEE IHAN PIAN TÄYTEEN.

Kyllä, kuulitte (tai luitte, mikäli kukaan ei lue tätä teille ääneen esimerkiksi linja-auton takaosastossa) oikein. KYMMENEN KÄVIJÄN RAJA ON MENOSSA RIKKI!!!

Tavaratalomme johtaja sekä Paula-tyttö ovat jo ryhmittyneet valmiiksi pyöröovien tuntumaan. Ehkä jo iltapäivään mennessä meillä on tiedossa ONNELLINEN VOITTAJA, jolle on luvassa kaikkea kivaa ja niin edelleen (sitä tässä kuitenkaan etukäteen paljastamatta).

Huuh, olen aivan uuvuksissa tämän tunnekuohun vallattua minut.

Galaksit räjähtää!