torstaina, tammikuuta 27, 2005

Ei käkikään ilman vehkeitä kuuluta

Koska meillä täällä Kauniaisissa jaetaan sähköposti kolmekin kertaa päivässä, on tapanani ollut jo pitkään käväistä heti iltapäiväkahvin jälkeen aamutakkiin kietoutuneena postilaatikollani. Toisinaan saatan jopa nähdä vilauksen komeasta postinkantajasta ja mikä parasta: tiedän, että hän näkee minut joka ikinen kerta.

Tänään minua odotti yllätys, kun avasin ulko-oven. Postilaatikkoni oli jälleen täynnä postia, mutta sen viereen oli asetettu kirje, joka oli niin suuri, ettei se mahtunut laatikkoon. Kummallisinta kuitenkin oli, että se oli valmiiksi kirjekuoressa.

Nappasin kirjeen ja siirryin saman tien buduaariini avaamaan kuorta sydän pamppaillen. Vähänpä minä tiesin. Kirjeen sisältö oli järkyttävämpi kuin olin koskaan saattanut aavistaa.

Hyvä rouva Kuuluttaja,

Suokaa anteeksi, että näin varoittamatta teitä lähestyn, mutta olen luotettavista lähteistä saanut tietää, että Te olette hyvä ihminen ja että teillä voisi mahdollisesti olla sekä tahtoa että kykyä auttaa minua ja läheisiäni ongelmassani.

Olen Dr. Akeem Biobaku Ph.D, edesmenneen blogistanin varakeisarin pojanpojanpoika. Isoisoisäni oli erään suurta kuuluisuutta saavuttaneen blogin hallitsija. Joku aika sitten blogissa tapahtui palatsivallankumous, minkä johdosta valot pimenivät ja pimeässä on paha enää julkaista mitään.

Pahat miehet ovat myös katkaisseet blogistamme (johon sukumme on teljetty panttivangeiksi) veden sekä puhtaiden vaatteiden toimituksen. Itse onnistuin hiipimään hämärän turvin ulos ja monien vaiheiden jälkeen päädyin tänne Amsterdamiin.

Isoisoisälläni on tili sveitsiläisessä pankissa, jonne hän ohjasi kaikki bloginsa mainostulot. Tilillä on lähes 820 miljoonaa euroa. Aikomukseni on nostaa nuo rahat ja ostaa oma armeija, jonka avulla voin häätää pahat miehet, jotka pelaavat korttia blogimme rappusilla ja pitävät sisartani sekä enoani seksiorjinaan.

Ikävä kyllä en saa noita varoja nostetuksi ilman takuusummaa, jonka operaation suorittava lakiasiaintoimisto tarvitsee.

Olenkin nyt kääntynyt teidän puoleenne tiedustellakseni, olisiko teillä mahdollisuus lainata minulle tuo summa 188 000 euroa. Tarvitsisin rahasumman käyttööni hyvin lyhyeksi ajaksi. Korkeintaan yhdeksi vuorokaudeksi. Tämän jälkeen palauttaisin varat teille. Palkkiona avustanne maksaisin lisäksi kymmen prosenttia koko summasta eli 82 miljoonaa euroa.

Mikäli teillä on mahdollisuus auttaa minua ongelmassani, pyydän teitä vastaamaan mitä pikimmin, jotta voimme sopia tarkemmista järjestelyistä.

Koska asia on äärimmäisen vakava ja lähisukulaiseni ovat hengenvaarassa, pyydän ettette mainitse asiasta kenellekään.

Hyvyyteenne luottaen

Dr. Akeem Biobaku Ph.D
3 Comments:

At 21:02, Anonymous Anonyymi said...

Järkyttävää. Kai annoit Akeemille viimeiset vähintäänkin 80 000?

Sulo.Vilen.vuodatus.net

 
At 21:09, Blogger Jari Sedergren said...

Kuinka paljon komeampaa olisi, jos titteli olisi luotettavalta kuulostava valt.tri eli VTT

 
At 07:37, Blogger Kuuluttaja said...

TVT ja VTT. Tehän sekoitatte ihmisen noilla oudoilla lyhenteillänne. Emmekö voisi kaikki vaan olla ystäviä?

 

Lähetä kommentti

<< Home