lauantaina, tammikuuta 29, 2005

Antiikkia, antiikkia!

- Hyvät TV-lupamaksun maksajat. Olemme vihdoin saaneet kameramme siirrettyä tänne Blogerbaidzanin VPK:n talolle, josta tämänkertainen lähetyksemme tulee. Paikallista asujaimistoa on kehotettu tuomaan antiikkiesineitään arvioitavaksi. Tuolta ensimmäiset jo saapuvatkin.

- Tulkaapa vaikka te, hyvä herra siinä tänne pöydän luo. Juuri te, jolla on se kaunis blogi siinä sylissänne. Mikäs tämän blogin tarina on?

- Tämä on kulkenut meidän suvussamme jo useamman polven ajan. Sain tämän äidiltäni ja hän peri sen isältään. Sitä en itse asiassa tiedä, mistä blogi on alunperin kotoisin.

- Se on oikein kaunis blogi, tiedättekö kuinka vanha se on?

- Jaa, enpä osaa arvioida.

- Tämä on Suodatin-dynastian ajalta. Näettekö nämä linkkilistat tässä vasemmalla. Ne on käsin taottu. Onko teillä mitään käsitystä tämän arvosta?

- Tuota, ei.

- noin kolmetuhatta euroa. Oho! No nyt se putosi. Harja ja rikkalapio ovat tuossa ovenpielessä. Otetaanpa seuraava tapaus. Teillä on siinä blogi. Onpas se nuhjuisen näköinen.

- Olen yrittänyt hioa tekstiäni.

- No sen kyllä huomaa. Paikka paikoin teksti on kulunut ihan liikaa. Hionnassa kannattaa olla hyvin varovainen. Joskus pelkkä pellavaliina riittää. Mitään liuottimia ei kannata myöskään käyttää. Katsokaa vaikka nenäänne.

- Mitäpäs sitten. Kaiken maailman roskaa ihmiset tänne kantavat. Luulenpa, etteivät ne meitä kiinnosta. Siirrytäänpä lukijakirjeisiin. Meiltä on kysytty muun muassa arvoblogien oikeasta hoidosta.

Hyvät Antiikkia, antiikkia ohjelman toimittajat. Olen melko mukavasti pärjäilevä kultainen noutaja Tampereen lähistöltä. Isäntäväkeni pitää erittäin suosittua blogia sekä sen yhteydessä toimivaa blogilistapalvelua. Kävijöitä blogissa ramppaa pilvin pimein. Mielelläni realisoisin koko roskan ja vaihtaisin sen johonkin hyödylliseen, esimerkiksi koirankekseihin. Luullakseni voisin nopealla ja päättäväisellä toiminnalla myydä koko blogin eBayssa joku yö, kun isäntäperheeni on unten mailla.

Onko suunnitelmallani realistiset onnistumisen mahdollisuudet?

T: Nimim. Kysyn vaan- Ehdottomasti. Blogit ovat kuin metsää. Vaikka kaiken myy niin uutta kasvaa tilalle. Otetaanpa seuraava kirje.Parahin Antiikkia, antiikkia!

Olen rauhaarakastava eläkeläinen Helsinginkadulta. Ongelmani on naapuritalossa asusteleva suosittu blogi, joka aiheuttaa häiriötä ympäristöönsä. Blogia ihmettelemään saapuvat turistit tukkivat kadun lähes päivittäin estäen toisinaan jopa raitiovaunujen liikkumisen. Nämä ihmiset myös roskaavat ympäristöä ja laulavat kannatuslaulujaan kuin pahaiset jalkapallofanit. Viime viikolla polkupyöräni varastettiin.

Öisin en voi nukkua, koska liikenteen tukkimisesta hermostuneet autoilijat tööttäilevät kadulla. Koko ympäristö on muuttunut rauhattomaksi. Viime viikolla yläkerran naapurini pesi pyykkiä kymmenen jälkeen illalla.

Töölöönkö tästä on muutettava?

Nimim. Mistä voi hakea korvauksia

1 Comments:

At 16:23, Blogger Marimba said...

Heii, tämä onkin hyvää kamaa! *vetää nenään*
Alivaltiosihteeri tuli tästä mieleen, ja se, että miksi itse kirjoitan niin tylsästi, vaikka haluaisin kirjoittaa näin kuin näissä blogeissa, joiden tekstiä ahmin kuin mikäkin addikti. Niin kuin en ennen olisi kirjoittamista nähnyt.

 

Lähetä kommentti

<< Home