perjantaina, elokuuta 03, 2007

Virkamies puri kollegansa hengiltä Kruunuhaassa

KRUUNUHAKA Valtiovarainministeriön virkamies puri ulkoministeriössä työskentelevän kollegansa kuoliaaksi eilen iltapäivällä. Useat silminnäkijät todistivat tapausta. "Ilmeisesti kukkoileva ulkoministeriön virkamies aloitti tappelun", alikersantti Torsti Torstila, Kruunuhaan kiinteistöhuollosta kertoo.

Ulkoministeriön virkamies huitaisi valtiovarainministeriön virkamiestä sateenvarjolla, mistä hermostuneena tämä puri kollegaltaan vasemman jalan irti. Kun Kruunuhaan kiinteistöhuollon työntekijät ehtivät paikalle, ulkoministeriön virkamies oli jo kuollut verenhukkaan. Valtiovarainministeriön virkamies ei loukkaantunut hyökkäyksessä.

Molemmat virkamiehet olivat uroksia. Torstila uskoo, että kyseessä on yksittäistapaus. Virkamiehet toimivat työryhmässä, joka pyrkii selvittämään mahdollisia karsittavia kohteita Suomen ulkomaisista lähetystöistä. "Työryhmä oli menossa yhteiselle lounaalle, mutta yksimielisyyttä lounaspaikan valinnasta ei oikein meinannut syntyä", Torstila kertoo.

Kuollut virkamies oli työryhmän tuorein jäsen, hän oli liittynyt siihen toukokuussa.

Iltaseitsemän aikoihin työryhmän tiloissa näytti rauhalliselta. Välikohtauksessa mukana ollut valtiovarainministeriön virkamies katseli televisiota ja söi voileipää. Välikohtauksesta ei näkynyt jälkeäkään.

Tunnisteet:

6 Comments:

At 13:20, Blogger Ohari said...

Kuuluttaja nauratti lukijansa lähes hengiltä tänään klo 13.15. Uhri kiidätettiin kylmään suihkuun ja voi olosuhteisiin nähden hyvin. Klo 13.16 tapahtumapaikalla oli vielä hitaasti kuivuvia kahvinroiskeita, mutta muilta osin tilanne oli normalisoitunut. "Jatkossa varaudumme tällaisiin tilanteisiin paperipusseilla ja nenään kiinnitettävillä pyykkipojilla", kommentoi tilannetta kartoittamaan kutsuttu suuronnettomuustutkija Hertto Latva-Rytsölä.

 
At 13:31, Blogger kervå said...

Vähän siinä meinas mennä puuro ja velli sekaisin, kun lautanen tärähteli naurun voimasta. (syön aamuisin puuron ja vellin samalta lautaselta, jos joku ihmettelee) (ja vaikkei ihmettelisikään, syön silti)

 
At 14:04, Blogger Kaura said...

Kyllä mieluummin puree puuroa kuin virkamieskollegaa. Luultavasti tämäkin välikohtaus olisi estetty, jos Conania näytettäisiin järjellisempään klo-aikaan.

 
At 14:34, Blogger Kuuluttaja said...

Minun piti kommentoida ylläolevia kommentteja, mutta huomasin, etten yrityksistäni huolimatta pysty kirjoittamaan mitään järkevää. Toki olen samaa mieltä.

 
At 15:50, Blogger Sun äitis said...

Ennakkotapauksen perusteella epäilen, että se uusi sälli alkoi itse ensin tahallaan ärsyttää. Mikä ei tietenkään oikeuta toimintaa!

 
At 21:58, Blogger Kaura said...

Sää rokkaat. Kuvan perusteella olet tyttökin, joten tervetuloa noukkimaan merkki meiltä päin!

 

Lähetä kommentti

<< Home