keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Kuulutuksen koulutusohjelma palaa Blogistaniin

Kuulutuksen koulutusohjelma jatkaa ilmestymistään lähes melkein 30 vuoden tauon jälkeen. Yksi kaikkien aikojen huonoimmista pelkästään viikonpäiviin keskittyvistä blogeista ajoittaa comeback-kirjoittelunsa marraskuussa ilmestyvän 35-metrisen kokoelmateoksensa jatkoksi.

Vaikka comeback-kirjoitussarjan toteutumiselle ei vielä ole virallista vahvistusta, pitävät Kaunialan sotavammasairaalan asiantuntijalähteet blogin paluuta lähes varmana.

Kuulutuksen koulutusohjelma lakkasi salaperäisesti ilmestymästä, kun blogin pääkuuluttaja Kaarina Kuuluttaja sai hermoromahduksen ja jännetuppitulehduksen samanaikaisesti. Blogin kaikista k-kirjaimista vastanneen Kuuluttajan vetäytyminen pakotti blogin julkaisutauolle.

Viime kuussa Kuuluttajaa hoitanut lääkäriryhmä totesi tilanteen toivottomaksi ja päätti lopettaa kaikki hoitotoimenpiteet.

Blogin ilmoitusmyynnistä vastaava arkkiatri Kukka Kärpänen suhtautuu tilanteeseen tyynesti: "Aivan paskahan se on aina ollut. Neuloi minullekin villapaidan, mutten saanut edes jalkaani siihen mahtumaan", Kärpänen tervehtii.

Tunnisteet:

5 Comments:

At 12:43, Blogger Ohari said...

Ensin Led Zeppelin, sitten Kuuluttaja! Ylösnousemus! Rimpatirei! (o)(o)

 
At 14:35, Anonymous Anonyymi said...

Mä ehkä kualen!
Onnesta.

 
At 14:46, Blogger Sun äitis said...

Noin kolme päivää sitten havaitsin Extreme Trackeristani, että joku oli saapunut vierailulle Kuulutuksen koulutusohjelmasta. Jo silloin aloin salaa toivoa Kuuluttajan paluuta (samalla soimaten itseäni yltiötoivorikkaaksi vanhaksi houkaksi).

Oi onnea, toive ei ollutkaan turha!

 
At 15:22, Anonymous Anonyymi said...

Pitkästä aikaa hyvä uutinen! Minä kun noista zeppelineistä juuri mitään ymmärrä, mutta Kuulis rules ok!

 
At 15:44, Blogger Kaura said...

Yhtäaikaista jännetupintulehdusta ja hermoromppaa ärsyttävämpi juttu on vain se, kun pökrää ja oxuaa samaan aikaan. Tämän tiesi jo vanha, jopa entinen zepulainenkin!

 

Lähetä kommentti

<< Home