tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Haamupäivitys osa 2

Tämä on toinen osa Blogiyrittäjä Könösen villeistä nuoruusvuosista Etelämeren saarella kertovasta sarjasta. Aiemmin sarjassa on ilmestynyt osa Haamupäivitys.

Tähän mennessä tapahtunutta: Basilikaviljelmät ovat villiintyneet ja muuttaneet Etelämeren saaren hiekkarannat viidakoksi. Paikallinen baari ei pysty enää toimittamaan rommipohjaisia drinkkejä, koska läheisen saaren merirosvoyhdyskunta on kaapannut merileväviljelmät. Lähestyvä sadonkorjuujuhla on uhattuna ja joitain laivavuoroja on jo jouduttu perumaan. Saaren keskellä kohoavan vuoren laelta löydetään taksi. Huhutaan, että taksinkuljettaja on kadonnut ja viisitoista matkustajaa on kuollut tai loukkaantunut vakavasti. Paikallinen poliisi vaikenee tutkimuksista.

- Haloo Belgiassa, Belgian kuningas puhelimessa.
- Könönen tässä. Ennen kuin voimme siirtyä asiassa eteenpäin, on minun varmistauduttava henkilöllisyydestänne. Mikä on Belgian tarkka asukasluku.
- Ööh, 42.
- Väärin!
- 43?
- Väärin!
- 44?
- Väärin!

Jatkuu...

10 Comments:

At 16:28, Blogger Sun äitis said...

Ei oo Belgiassa eikä Belgian kuningas, kun ei edes väkilukua tiedä. Veikkaan vakoilijaksi. Niillä on viime aikoina ollut paljon salaperäisiä tapaamisia Turussa (esim. koodinimet Marinadi, SÄ, PA, Nikke ja Visukinttu ovat käyneet Turussa. Vt:stä sen sijaan ei ole havaintoa.)

 
At 16:34, Blogger Kuuluttaja said...

Varma huhu kertoo, että Vt on nähty Belgiassa.

 
At 19:39, Blogger Ohari said...

Ooh, ja Belgiahan on melkein kuin begoni!

 
At 21:46, Blogger Kuuluttaja said...

Nimenomaan. Begoni on vanha belgialainen keksintö.

 
At 12:46, Anonymous Anonyymi said...

En minä mitään, tuota, minä vaan niistä "basilika"viljelmistä olisin kiinnostunut...;D Sitäpaitsi, ennen se oli 42, mutta koska tässä on indeksiehto ja se on lauennut jo useampaan otteeseen, tilanne on tällä hetkellä, hmm...katsotaanpas..Indeksillä tarkistettu elämän tarkoitus on tällä erää: 84,252 (Harmaa Susi tarkisti)! Tässä siis oikea vastaus, odotan jatkoa ,>

 
At 15:39, Blogger Kuuluttaja said...

Joo, aivan oikein, mutta tässä olikin kyse Belgian asukasluvusta eikä mistään elämän tarkoituksesta. Kehotan panostamaan luetun ymmärtämiseen, monipuoliseen ravintoon sekä ihmissuhteisiin.

 
At 06:56, Anonymous Anonyymi said...

Niin mutta tätä voi käyttää vastauksena kaikkiin kysymyksiin, myös Belgian asukaslukuun. Valitettavasti en panosta ihmissuhteisiin vaan kissoin sekä syön mahdollisimman epäterveellisesti. atneeksi härö.

 
At 11:29, Blogger Vt said...

Belgiassa? Minäkö? Tuohan on aivan hullua! Mikäli moinen panettelu ei lopu, kiroilen teille saksaksi, hollanniksi ja ranskaksi ja poistun paikalta mahtipontisesti La Brabançonnen tahtiin askeltaen.

Belgia... Hah. L'union fait la force, Eendracht maakt macht, eli en helvetissä ole belgiaani. Tai jotain sellaista.

 
At 22:29, Blogger Sun äitis said...

Siinä lukee jatkuu, mikä yleensä tarkoittaa, että tarinaan tulee jatkoa. Missäs vaiheessa se jatko nyt on? Meillä varttuneemmilla ei ole enää aikaa mielinmäärin odottelemalla tuhlattavaksi. Siispä, jospa voisit, kiitos!

 
At 15:12, Blogger Kuuluttaja said...

Ihan just...

 

Lähetä kommentti

<< Home